Podstrona: Piotr Jankowski-Mihułowicz PRz / Strona: 2

Aktualności

10 Wrz

Wyróżnienia dla pracowników KSEiT

10-09-2021 r.
Decyzją Zarządu Głównego SEP, czterech pracowników KSEiT zostało wyróżnionych medalem im. Prof. Stanisława Fryzego (...)
20 Lip

Tytuł Osobowość Roku 2019

20-07-2021 r.
14.07.2021 r. w G2A Arena w Jasionce odbyła się finałowa gala, podczas której dr hab. inż. Piotr Jankowski-Mihułowicz, prof. PRz odebrał tytuł Osobowość Roku 2019 województwa podkarpackiego (...)
 
22 Cze

Nagroda na Międzynarodowych Targach Wynalazków i Innowacji INTARG 2021

22-06-2021 r.
Najnowszy wynalazek KSEiT z zakresu techniki RFID otrzymał Srebrny Medal podczas XIV Międzynarodowych Targów Wynalazków i Innowacji INTARG® 2021 (...)
15 Cze

Kolejny patent na wynalazek z obszaru techniki RFID

15-06-2021 r.
8 czerwca 2021 r. Urząd Patentowy RP udzielił na rzecz PRz patentu na wynalazek pt. "Aktywna podłoga oraz spersonalizowany system sterowania wykorzystujący aktywną podłogę" (P.428157) (...)
 
24 Maj

Konferencja #PdlaP

24-05-2021 r.
Jako jeden z prelegentów w panelu pn. "Tajniki wdrażania innowacji. Perspektywa naukowca i przedsiębiorcy", serdecznie zapraszam do udziału w Konferencji #PdlaP (...)
26 Mar

Umowa o współpracy z Talkin Things

26-03-2021 r.
W dniu 25 marca 2021 r. Politechnika Rzeszowska podpisała z Firmą Talkin Things umowę o współpracy B+R+W w zakresie techniki RFID (...)
 
05 Lut

Kolejna publikacja w czasopiśmie Sensors

05-02-2021 r.
W dniu 5 lutego 2021 r. ukazała się nowa publikacja: 1. Jankowski-Mihułowicz P., Węglarski M., Chamera M., Pyt P.: Textronic UHF RFID Transponder, Sensors (...)
04 Sty

Pożegnanie Profesora Zenona Hotry

04-01-2021 r.
Z głębokim żalem zawiadamiamy, że w dniu 4 stycznia 2021 r. zmarł nasz wieloletni Współpracownik, a także i Drogi Przyjaciel - Profesor Zenon Hotra (...)
 

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję