Podstrona: Piotr Jankowski-Mihułowicz PRz / Strona: 3

Aktualności

08 Sty

Nowa publikacja w czasopiśmie Microelectronics Reliability

08-01-2022 r.
W styczniu 2022 r. ukazała się nowa publikacja, która jest wynikiem międzynarodowej współpracy badawczej: Inkjet-printed HF antenna made on PET substrate (...)
08 Gru

XXV Międzynarodowe Seminarium Metrologów MSM'2021

08-12-2021 r.
W dniu 8 grudnia na PRz odbyło się XXV Międzynarodowe Seminarium Metrologów, w którym udział wzięli pracownicy KSEiT (...)
 
27 Paź

Nagrody Rektora PRz za 2020 r.

27-10-2021 r.
27 października 2021 r. dr hab. inż. Piotr Jankowski-Mihułowicz, prof. PRz otrzymał dwie zespołowe nagrody Rektora PRz za osiągnięcia naukowe uzyskane w 2020 r. (...)
14 Paź

Nowa publikacja w czasopiśmie Energies

14-10-2021 r.
W dniu 14 października 2021 r. ukazała się nowa publikacja: Synthesis of antennas for active glazing unit with photovoltaic modules (...)
 
15 Wrz

16 Międzynarodowa Konferencja WZEE'2021

15-09-2021 r.
W dniach od 13 do 15 września na PRz odbyła się 16 Międzynarodowa Konferencja „Wybrane zagadnienia elektrotechniki i elektroniki WZEE’2021”, w której udział wzięli pracownicy KSEiT (...)
10 Wrz

Wyróżnienia dla pracowników KSEiT

10-09-2021 r.
Decyzją Zarządu Głównego SEP, czterech pracowników KSEiT zostało wyróżnionych medalem im. Prof. Stanisława Fryzego (...)
 
20 Lip

Tytuł Osobowość Roku 2019

20-07-2021 r.
14.07.2021 r. w G2A Arena w Jasionce odbyła się finałowa gala, podczas której dr hab. inż. Piotr Jankowski-Mihułowicz, prof. PRz odebrał tytuł Osobowość Roku 2019 województwa podkarpackiego (...)
22 Cze

Nagroda na Międzynarodowych Targach Wynalazków i Innowacji INTARG 2021

22-06-2021 r.
Najnowszy wynalazek KSEiT z zakresu techniki RFID otrzymał Srebrny Medal podczas XIV Międzynarodowych Targów Wynalazków i Innowacji INTARG® 2021 (...)
 

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję