Podstrona: Piotr Jankowski-Mihułowicz PRz / Strona: 6

Aktualności

24 Sie

Nagrody Rektora PRz

24-08-2020 r.
18 sierpnia 2020 r. dr hab. inż. Piotr Jankowski-Mihułowicz, prof. PRz otrzymał dwie zespołowe nagrody Rektora PRz za osiągnięcia naukowe uzyskane w 2019 r. (...)
29 Lip

Kolejna publikacja w czasopiśmie Sensors

29-07-2020 r.
W dniu 29 lipca 2020 r. ukazała się nowa publikacja: Pawłowicz B., Trybus B., Salach M., Jankowski-Mihułowicz P: Dynamic RFID Identification in Urban Traffic Management Systens, Sensors (...)
 
10 Cze

Zakończona budowa komory antenowej

10-06-2020 r.
W dniu 9 czerwca 2020 r. w KSEiT na WEiI PRz zakończyła się budowa komory antenowej (...)
17 Kwi

Nowa publikacja w czasopiśmie Micromachines

17-04-2020 r.
W dniu 17 kwietnia 2020 r. ukazała się nowa publikacja: Węglarski M., Jankowski-Mihułowicz P., Chamera M., Dziedzic J., Kwaśnicki P.: Designing Antennas for RFID Sensors (...)
 
25 Mar

Wyniki finału Osobowość Roku 2019 w kategorii NAUKA

25-03-2020 r.
W dniu 24 marca 2020 r. zakończył się wielki finał Plebiscytu Osobowość 2019 r. (...)
26 Lut

Warsztaty RFID na XV Targach EduSalon w G2A ARENA

26-02-2020 r.
25 lutego 2020 r. dr hab. inż. Piotr Jankowski-Mihułowicz, prof. PRz poprowadził lekcję inną niż zwykle na temat techniki radiowej identyfikacji obiektów RFID podczas Targów EduSalon w G2A ARENA (...)
 
25 Lut

O technice RFID w audycji Radiowe Centrum Nauki

25-02-2020 r.
25 lutego 2020 r. na antenie Radia Rzeszów w audycji pt. „Radiowe Centrum Nauki” ukazał się wywiad nt. najnowszych osiągnięć Zespołu KSEiT w zakresie techniki RFID (...)
15 Lut

O technice RFID z uczniami ze Strzyżowa

15-02-2020 r.
W dniu 14 lutego 2020 r. odbyło się miłe spotkanie, podczas którego rozmawiano o technice RFID z uczniami pierwszej klasy technik informatyk z ZST ze Strzyżowa (…)
 

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję